2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Radar

Radar - Egy helyen találkozhatnak a fegyverek a horgászat és a vadászat szerelmesei

A 29. FeHoVa kiállításon nem csak nézelődni lehet, a fegyvereket, horgászbotokat közelebbről is szemügyre vehetik az érdeklődők sőt kézbe is vehetik. Hétvégén hideg lesz, a kiállítás viszont fűtött, így a vasárnapig nyitva tartó FeHoVa jó családi program lehet.

  • Radar - Egy helyen találkozhatnak a fegyverek a horgászat és a vadászat szerelmesei

Az agrárminiszter elégedett az idei kiállítással.

Vadászfegyverek és kiegészítők széles választéka található a seregszemlén, amiket kézbe is lehetett venni. A golyós és sörétes fegyverek mellett egy ősi vadászati módszert az íjászatot is kipróbálhatták a látogatók.

A vadászat és a horgászat valamint a fegyverek iránt érdeklődők vasárnapig látogathatják az idei FeHoVa kiállítást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!