A koreai templomi konyha nagymestere egy életvidám aprócska szerzetesnő, Jeong Kwan, akitől nemcsak gasztronómiai élvezetekre számíthattak a résztvevők, hanem az étkezés folyamatának mélyebb megélésére is. A Haris park zöldjén előkészített hozzávalók és eszközök várták a közös vacsora résztvevőit. A szertartásos étkezés előtt azonban a séfasszony szellemi táplálékkal is készült a jelenlévőknek.
Jeong Kwan bár séfként világhírre tett szert, ám nem a nyugati kultúrában megszokott módon készíti el az ételeket, és nem is az élvezet a valódi célja.
Az összetevők között rizs, rókagomba, cukkini, porcsin, hínár, egyéb zöldségfélék és gyümölcsök is szerepeltek. Ezeket egyenként tették tányérjukra a vendégek, miközben mindegyikhez ismertetőt is kaptak.
A shitake gomba a séfasszony specialitása. A húsmentes, vegán étrendben pedig kiemelt szerepe van a gombáknak.