2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Radar

Radar - Educatio kiállítás 2023, a Hungexpón

Özönlenek a látogatók a 23. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, melynek célja, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel.

  • Radar - Educatio kiállítás 2023, a Hungexpón

Közel 150 kiállító, több ezer négyzetméteren, oktatási, zenei, kulturális programok és még annál is több.

Ha valakit érdekel a műszaki, gazdasági, vagy éppen az agrár szakirány, az a jövő egyetemén megtalálhatja a számításait, irány Kecskemét és a Neumann János Egyetem.

Az alap és mesterképzéseken felül, a hallgatók az elméleti oktatáson felül, rögtön gyakorlati képzést is szereznek.

A választás persze nem könnyű, így a hallgatók sok szempontot vesznek figyelembe, mielőtt eldöntik merre is tovább.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemet a Biztos Jövő egyetemeként emlegetik. Az itt megszerzett tudással, a papír mellett, egy életre szóló hivatást is kapnak a fiatalok.

Aki kedvet kapott 14-e 17 óráig kilátogathat ide a Hungexpóra, és mindennel találkozhat. Mert ne felejtsük el, fiatalnak lenni buli, de a jövőnket igenis vegyük komolyan.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Jövőnk emlékei + videó

Radar - Jövőnk emlékei + videó

A jazz-rock élő legendája, Leslei Mandoki ismét összeült stúdiójában a világ legjobb zenészeivel és olyat alkottak, amely minden eddigin túlmutat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!