2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Radar

Radar - Cigi csempészek - a kereső kutya szimatát nem lehet becsapni + videó

A pénzügyőrök mintegy 6 millió forint értékben foglaltak le, 2500 doboz zárjegy nélküli cigarettát. A 68 éves illegális „cigarettakereskedőt” hazáig kísérték, aki tagadta, hogy otthonában jövedéki terméket tartana. A kereső kutya szimatát azonban nem tudta becsapni és megtalálták a falakba vésett rejtekhelyet.

  • Radar - Cigi csempészek - a kereső kutya szimatát nem lehet becsapni + videó

Amikor előkerült a cigaretta, akkor a férfi annyit mondott, hogy nem hitte, hogy a pénzügyőrök, illetve a szolgálati kutya megtalálja a cigarettát. Ő azt gondolta, hogy annyira jó rejtekhelyet sikerült kialakítani a lakásban, hogy nem találja meg sem a pénzügyőr, sem a kutya.

Az idős férfi 2600 doboz cigarettát rejtegetett, amely 6 milliót ér, őt a hatóság jövedéki törvénységrtés és költségvetési csalással gyanúsítja. A keleti határ felé nem ritka, hogy illegális dohányt árul valaki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Tart attól, hogy nyugati, háborúpárti erők megpróbálnak beavatkozni a június 9-ei választásokba is?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!