2024. 09. 17. Kedd Zsófia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Radar

Radar – Budai álomotthon jár egy szerencsés játékosnak + videó

A hazai lottótársaság igényfelmérése szerint a magyarok álomotthona zöld övezetben van, minden ott élőnek saját élettere van és semmiképp sem zajos. Ezeket az igényeket figyelembe véve választotta ki a cég legújabb nyereményjátékának fődíját. Az ingatlan értéke 110 millió forint.

  • Radar – Budai álomotthon jár egy szerencsés játékosnak + videó

Az idei évben vitték el minden idők legnagyobb magyar lottónyereményét. Mindössze öt szám eltalálásával több mint 6,5 milliárd forintra tett szert az ismeretlen szerencsés. Nem csak mesés összeg reményében érdemes azonban az utóbbi időben szerencsét próbálni. A hazai lottótársaság egy régi bevált nyereménytípussal állt elő.

Bánhegyi Zsófia, kereskedelmi igazgató, Szerencsejáték Zrt.: "Talán emlékeznek a nézők, hogy tavaly is meghirdettük egy féléves játékot, és akkor egy 110 millió forint értékű penthouse lakást lehetett nyerni. Ez az elmúlt évtized legnagyobb tárgyeredménye volt, és visszahozta a régi hagyományokat, amikor több száz lakást, házat sorsolt ki jogelődünk még 50 évvel ezelőtt."

Dorogi Zoltán, vezérigazgató, OTP Ingatlan Zrt.: "Az együttműködést a Szerencsejáték Zrt. élesztette újra, építve több évtizedes közös múltra a Szerencsejáték Zrt. indulásától számítva. Örömmel vettünk részt már idén tavasszal is ennek a nyereményjátéknak az újraélesztésében, és látva a sikerét a tavaszi játéknak, nem volt kérdés, hogy a most őszi játékban is biztosítunk megfelelő színvonalú nyereménylakást a játékhoz."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!