2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Radar

Radar - Biztonságban a Tiszán

Egyre több turista választja úti céljául a Tisza-tavat, amely a természet szerelmeseinek egyik hazai paradicsoma. Az önfeledt kikapcsolódást számtalan vízi program, élmény és sportolási lehetőség is garantálja. Mielőtt vízre szállunk, fontos azonban tudni, mi mindent kell megtennünk a biztonságunk érdekében. Kollégáink Tiszafüreden ültek csónakba, s a helyi vízimentő-csoport parancsnokával indultak szolgálatba.

  • Radar - Biztonságban a Tiszán

Bakancslistás programok és látnivalók sokasága várja azokat, akik a Tisza-tóhoz érkeznek. A vidék minden évszakban különleges arcát mutatja, s a természet szerelmesei vagy épp az aktív kikapcsolódásra vágyók is megtalálhatják a kedvükre való elfoglaltságot. Legyen szó bringázásról, kenuzásról, kajakozásról, csónakázásról, vagy épp strandolásról, a tó mindenki számára felejthetetlen élményeket tartogat. 

Annak érdekében, hogy felhőtlen és balesetmentes legyen a kikapcsolódás, nem árt azonban néhány szabállyal tisztában lenni. Tiszafüreden, a Tisza-tó fővárosában találkozunk a helyi vízi mentőcsoporttal, sőt, járőrözni is elkísérjük őket.

Az Albatrosz kikötőből hajózunk ki, csónakunk vezetője, Gábor úgy ismeri a Tisztát, mint a tenyerét. No meg a biztonsági előírásoknak is szakértője, mint mondja, az egyik legfontosabb szabály, hogy mentőmellény mindig legyen a fedélzeten.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!