2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba

Következik:

Híradó 12:00

Radar

Radar - Belevaló rendőrnő

Fanni gyerekkora óta rendőr akart lenni. Sikerült neki, sőt, az egyik legjobb budapesti zsaru lett. Besurranókat, rablókat és unokázós csalókat fog el kollégáival. A következő riportból azt is megtudhatják, mi az a portyázás, és az eligazítás. A Radarban Lassu-Balogh Fanni főhadnaggyal forgattunk a csepeli rendőrkapitányságon.

  • Radar - Belevaló rendőrnő

A főhadnagy 14 évvel ezelőtt szerelt fel a BRFK-ra. Gyerekkora óta ez volt az álma, pedig nem rendőrcsaládból származik, jelenleg a csepeli rendőrkapitányságon készenléti csoportvezető, ők az úgynevezett forró nyomos zsaruk.

A bűncselekmények helyszínén a kamerák felvételeit nézik meg, tanúkat hallgatnak ki, a cél az, hogy az elkövetőt mielőbb kézre kerítsék. Fanni munkája során még sohasem érzett félelmet.

A családja a mai napig aggódik érte, minden szolgálat után felhívják, hogy jól van-e.

Fanni azt mondta, a halálesetek a legmegrázóbbak minden rendőrnek, de az elkövető mielőbbi felkutatása megnyugvást adhat.

A főhadnagy egyik legemlékezetesebb ügye egy 2020 augusztusi unokázó csalóbanda elfogása volt. Gyakorlatilag az idős sértettet ő irányította, hogy csapdába csalhassák a pénz átvételekor a bűnözőt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Így készülnek sportolóink a párizsi olimpiára + videó

Radar – Így készülnek sportolóink a párizsi olimpiára + videó

Folyatjuk IRÁNY PÁRIZS! című rovatunkat, amelyben a párizsi olimpiára készülő magyar sportolókat igyekszünk bemutatni. Pici sérüléssel bajlódik, de ez sem zavarja abban, hogy Párizsból is aranyéremmel jöjjön haza. Szilágyi Áronnal a korábbi és leendő sikerekről is beszélgetett Rizmayer Mihály.
Radar – Elfogták a lengyel unokázós bandát+ videó

Radar – Elfogták a lengyel unokázós bandát+ videó

A lengyel, a német és a magyar célkörözési egységek egyszerre csaptak le unokázós csalókra. A hazánkban tartózkodó lengyel szökevényt Budapesten fogták el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!