2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:05

Radar

Radar - Bamako, az életre szóló kaland + videó

A fapados Dakar, avagy a Bamako rally egy igazi kaland annak, aki elindul rajta. A Bamako futamok mottója: a "Bárki, Bármivel, Bárhogy", ennek jegyében 2005 óta, egyre többen jelentkeznek az amatőr rally kalandra, amit két évente kerül megrendezésre. Minden rajthoz áll, amiben még hisznek a tulajdonosai. Így került a 2024-es bamako rally futamába két Wartburg is.

  • Radar - Bamako, az életre szóló kaland + videó

Károly vízvezeték szerelő, Csaba pedig belsőépítész és lakberendező. Januárban vágtak neki életük nagy kalandjának. Wartburg rajongók, figyelem!

Azt gondoltuk, mint ős wartburgosok, hogy ilyen még a világon nem volt a világon, hogy egy kétütemű wartburg részt vegyen egy ilyen versenyen, azért hogy bebizonyítsuk, hogy ezt meglehet csinálni.

A Bamakón 2024-ben nem is egy, hanem két Wartburg is indult.

A 15. versenyre minden eddiginél többen, 1102-en neveztek. Ez a szám háromszor több, mint ahányan a nagyobb presztizsű Dakar-ralira szoktak indulni. Idén két futamon osztották el a nagyszámú kalandort. A 2026-os versenyre már most betelt a nevezés. A rutinos indulók úgy gondolják, hogy legalább egy év felkészülés időre van szükség, nem csak műszaki értelemben, hanem lélekben is.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!