2024. 07. 23. Kedd Lenke napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Radar

Radar - Balaton-átúszás másképp

Aki lemaradt az idei Balaton átúszásról az egy pécsi strandon pótolhatta. A 33 méteres medencében 156 hosszt kellett teljesíteni, ami megegyezik a Révfülöp-Boglár távolsággal. A különleges eseményt egy baráti társaság találta ki.

  • Radar - Balaton-átúszás másképp

A medencés Balaton átúszás ötlete a naponta itt sportoló Marczi Gábortól származik. Ő volt az, aki évekkel ezelőtt megalapította a Pécsi Pollack strandi rozmárok nevű csoportot. Taglétszámuk folyamatosan nőtt, van köztük olyan, aki már többször átúszta itt a balatonival azonos 5,2-es távot ami 156 hosszt jelent.

Gábor speciális felszerelésben békatalpakkal, különleges kesztyűben úszik. Szerinte ez növeli az állóképességét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!