2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Radar

Radar - Az ószeres szakma egy életforma

Bizonyára sokakat érdekel, milyen is belülről az ószeres szakma. Régebben ennek központja a budapesti ecseri piac volt, mára azonban már több vidéki városban is működnek hasonló üzletek.

  • Radar - Az ószeres szakma egy életforma

Most egy ilyennel ismerkedhetnek meg. A tulajdonos azt mondja ez egy életforma, aki egyszer belekóstol, nem tudja abbahagyni, illetve riportunkból az is kiderül, mik a legkelendőbb cikkek napjainkban.

Az üzlet tulajdonosa, Tóth József új bútorok kereskedésével kezdte, amiből rövidesen használtcikkek adás vétele lett.

A boltba törzsvendégek is járnak. Ők azok, akik egy-egy ritka darabot azonnal megvesznek. Legyen az szobor, régi bútor, vagy használati tárgy.

Vannak olyan árucikkek, melyek először raktárba kerülnek. Tóth úr ugyanis szereti, ha csak egy rövid ideig is, de az adott dolog tulajdonosának érezheti magát. Ilyen például egy valóban ritka iparművészeti váza.

Egy majdnem 100 éves szódásüveg szintén sokáig féltett kincs volt, amint kikerült az eladótérbe, rögtön megvették.

Gyorsan megszállott lehet egy ószeres. Tóth úr felesége például egyre többször emlegeti, ez a munkamánia, már kórházi kezelést igényelne.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb részletek derültek ki a Weber-tervről

Újabb részletek derültek ki a Weber-tervről

Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke nyilatkozott a Handelsblattnak. Többek között azt mondta, hogy sikernek tartaná, ha a NATO túlélné Trump második elnöki ciklusát, és Európának mostantól a saját védelmét kell finanszíroznia.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!