2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Radar

Radar - Az FBI is beszállt a nyomozásba

Egy Miskolcon elkövetett bűncselekmény szálai egészen az Amerikai Egyesült Államokig vezettek. A magyar hatóságok és az FBI közös munkával kerítette kézre az elkövetőket. Erről az ügyről tartottak sajtótájékoztatót a borsodi vármegyeszékhelyen.

  • Radar - Az FBI is beszállt a nyomozásba

Nem ez az első alkalom, hogy az FBI és a magyar rendőrök együtt dolgoztak. 23 éve vannak kapcsolatban és ez idő alatt számos ügyben segítették egymás munkáját. Így volt ennél az esetnél is.

2022. január 23-án két baseball ütővel felfegyverkezett férfi bement egy miskolci ingatlanba a nyitott ajtón keresztül. A bent tartózkodó személyt arra kényszerítették, hogy a mellékhelyiségbe menjen. Oda bezárták és fogva tartották. Mindeközben átkutatták az ingatlant, magukhoz vettek tizenkilencezer eurót, parfümöket, órákat, majd a zsákmánnyal távoztak volna a helyszínről az időközben elromlott zárú ajtón.

A tettesek ezért az ablakon keresztül másztak ki az ingatlanból. Az egyiküket a forró nyomon elindulva hamar elfogták, ám a másik férfi elmenekült. Itt kapcsolódott be a nyomozásba a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztálya.

Miután megkaptuk a miskolci kollégák arra utaló információit, hogy a körözött személy feltehetően az USA-ban tartózkodik. Mi felvettük a kapcsolatot az FBI hazánkba delegált attaséjával és a részleteket a közvetítésünkkel a miskolci kollégákkal együtt átbeszéltük és ez vezetett a sikeres elfogáshoz

- mondta el Boczán József Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztály célkörözési osztályvezetője. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!