2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Napindító 04:00

Radar

Radar - Állatok a nagyvilágban

Most pedig keletre látogatunk. Egy indiai városban talán idejétmúlt módszerrel kommunikál a helyi rendőrség... Srí Lankáról pedig beteg elefántot visznek el egy kezelésre, míg Pakisztánban egészen elképesztő módon szállítják a marhákat. Állatos híreink következnek!

  • Radar - Állatok a nagyvilágban

A videohívás és az azonnali üzenetküldés világában még mindig létezik olyan hely, ahol egy igazi múltbéli hagyományt őriznek. India keleti részén, Orisza államban postagalambok szállítják a leveleket a kattaki rendőrségnek.

Kattakban több mint 100 belga postagalambot tartanak és képeznek ki folyamatosan, arra az esetre is felkészülve, ha az összes kommunikációs lehetőség elromlana. Azért ezt a madárfajt választották ki, mert ezek a madarak jól repülnek hosszútávon, és akár 20 évig is élhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Fillérekből nyaralás? Lehetséges! + videó

Radar - Fillérekből nyaralás? Lehetséges! + videó

Sokszor lehet hallani, hogy manapság már akár fillérekből is el lehet jutni a tengerpartra, olcsón lehet repülőjegyre és szállásra is szert tenni. Erre a kérdésre kerestük a választ Kiss Róbert Richard turisztikai szakértővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!