2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Radar

Radar: Ajánlott a maszkviselés

A delta variáns veszélyességét mutatják a magyar adatok, miközben a szomszédos országokban beindult az újabb hullám. Hazánkban is egyre növekszik a covid megbetegedések száma, egyre több iskolában vezetnek be kötelező maszkviselést, ezzel próbálják megóvni a diákokat. A delta variáns tünetei a korábbitól eltérőek, a statisztikák szerint sosem volt még ilyen magas a súlyos esetek aránya, mint ennél a variánsnál.

Hír TV

További epizódok

Így készülnek a magyar búvárúszók

Hajnali 6 órakor a Margitszigeten már javában zajlik az élet. A fiatalok a közelgő Uszonyosúszó Világkupára készülnek. A búvárúszásnak három válfaja ismert: az uszonyos úszás, a búvárúszás, és a tájékozódási búvárúszás. 2021. október 21.

Ákos új arcai

Az utolsó békeév – megjelent Ákos legújabb középlemeze – a Kossuth-díjas énekes exkluzív interjút adott Radar című műsorunkban. 2021. október 21.

Egy kisfiú ellopta a show-t a pápai eseményen

Egy kisfiú felment a pápához a színpadra a Vatikánban. A gyermeknek megtetszett a katolikus egyházfő fejfedője és fejébe vette, hogy mindenáron megszerzi azt. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Börtönkutya szimatot fog

Bemutatjuk az ország legkisebb szolgálati börtönkutyáját. Lego egy vérbeli kábítószerkereső. Az 5 éves Jack Russell terrier lelkesen kutat a zárkákban elrejtett marihuána vagy kokain után.

Hamis mézek nyomában

A Radar stábja három különböző mézet vett egy boltban, és elvitte a Méhészek Fejér Megyei Egyesületének elnökéhez, hogy nézze meg, melyik igazi és melyik hamis.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!