2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 12:55

Radar

Radar - Adományoznak a Mediaworks munkatársai

Karácsonyi angyalok címmel indított a Mediaworks médiacsoport adományozási programot. A kezdeményezés keretein belül rászoruló gyermekek kívánságait teljesítik, emellett 1 millió forinttal támogatják az Ökumenikus Szeretetszolgálat szeretet éhség programját. A vállalat munkatársait kérdeztük az adományozás szépségéről és ő legkedvesebb karácsonyi emlékeikről.

  • Radar - Adományoznak a Mediaworks munkatársai

 

Karácsonyi angyalok címmel indított a Mediaworks médiacsoport adományozási programot. A kezdeményezés keretein belül rászoruló gyermekek kívánságait teljesítik, emellett 1 millió forinttal támogatják az Ökumenikus Szeretetszolgálat szeretet éhség programját. A vállalat munkatársait kérdeztük az adományozás szépségéről.

Mosolyt csalt a HírTV és a Karc Fm munkatársainak arcára a legszebb karácsonyi emlékeik gondolata. Hogy mások is örömteli ünnepeket élhessenek át, a Mediaworks adományozási programot indított

"Karácsonyi angyalok" címmel. Ennek keretein belül rászoruló gyermekek kívánságait teljesítik.

"Vivien, 22 évesen azt írja, hogy nagyon szeretne kérni egy körömlakkot karácsonyra.

hát, remélem, hogy teljesül a kívánságod Vivient, és boldog karácsonyt!"

Gantner Barna évek óta ajándékoz rászoruló gyerekeknek. Minden karácsonykor más módját választja, ezért örült idén a karácsonyfáról leszedett álmok lehetőségének.

"Teljesítem egy gyermek álmát, én is leszedtem egy kis kérést innen a fáról, és úgy döntöttem, hogy megpróbálom összerakni otthon, és sikerült is, úgy néz ki, elhoztam és leteszem ide a karácsonyfa alá, azt gondolom, hogy minden kis dolog számít, itt nincsenek nagy kérések ezen a fán, hanem olyan kérések vannak, amik igazából teljesíthetőek, és úgy gondolom, hogy ezzel hozzá tudok járulni ahhoz, hogy valakinek a karácsonya szebb legyen, akkor megteszem."

Hasonlóan gondolkozik a Híradó műsorvezetője, Perjési Tamás is, akit kedvese ösztönzött először a önzetlen ajándékozásra.

"Néhány éve például a páromnak köszönhetően én is elkezdtem ilyen szempontból segíteni, hiszen lehet különböző szervezeteknél kiválasztani kisgyerekeket akik nehezebb sorban vannak, és ők mindig elmondják, hogy mit szeretnének kapni abban az évben karácsonyra, és akkor mindig ki szoktunk választani

jellemzően egy kisfiút ő egy kislányt, focilabdát, nem tudom küldönböző dolgokat szeretnek kérni, és mi is el szoktuk juttatni hozzájuk.

és ez egy nagyon-nagyon jó érzés, és most már tényleg sokkal jobb adni, mint kapni."

A híradó főszerkesztője nevetve mesélte, hogy ő a karácsonyi varázsból még nem nőtt ki, továbbra is imád szép ajándékokat kapni, és ösztönöz mindenkit arra, hogy segítsünk azokon, akik szintén önfeledten örülnének a csodáknak.

"Nézzen mindenki mélyen magába, advent van, tessék adományozni azoknak, akiknek kell, akiknek szüksége van rá."

A Svenk műsorvezetője elérzékenyülve gondolt azokra a gyerekekre, akik nélkülözésben töltik az ünnepeket. Eszter egy gyönyörű 3.5 éves kislány anyukájaként elengedhetetlennek tartja, hogy a jövő generációja ismerje az önzetlenséget.

 

"Az egy dolog, hogy ő kap egy szép mesekönyvet, vagy egy játékot, bármi ilyesmit karácsonyra, de nagyon fontos az, hogy mondjuk a régi játékait odaadjuk olyanoknak, akiknek nem biztos, hogy van erre pénzük, vagy nem biztos, hogy megtehetik azt, hogy egy drágább játékot megvegyenek, vagy egyáltalán bármilyen játékot megvegyenek."

 

"Akik megtehetik, idén támogassák a rászoruló családokat!"

Ezt már Lentulai Krisztián, a Karc Fm műsorvezetője mondta, aki megosztotta velünk legkedvesebb, és legtanulságosabb gyermekkori karácsonyi élményét.

 

"December eleje felé megtaláltam egy ruhásszekrényben azt a legót, amit nekem szántak ajándékba, ez még pici méretű volt, de már akkor star warsos volt.

És minden egyes nap kiloptam azt a legót a ruhásszekrényből, szétszedtem, összeraktam, visszatettem a helyére, és naponta játszottam vele, amíg el nem jött a karácsony, addigra már nem volt újdonság, de természetesen a család azt hitte, hogy akkor látom először."

Krisztián hozzátette, hogy épp ez a legfontosabb része a keresztény ünnepnek: a felhőtlen öröm átadása és átélése.

A Mediaworks a kívánságok teljesítése mellett 1 millió forinttal támogatja az Ökumenikus Szeretetszolgálat "szeretet.éhség" programját.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Robotokkal teli jövő + videó

Radar – Robotokkal teli jövő + videó

Ha ez folyamatosan nő ilyen ütemben, akkor azért azt látjuk, hogy az elkövetkező évtizedekben már nem biztos, hogy meg fogunk azon lepődni, ha egy boltban vagy a gyógyszertárban egy robot fog minket kiszolgálni például.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!