2024. 09. 28. Szombat Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Radar

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Egy különleges hölgyet mutatok be önöknek. Valakit, aki a rendszerváltás előtt nagyot álmodott. Fogta a hátizsákját, és elindult Olaszországba nyelvet tanulni - aztán egészen másként alakult az élete. Felvételt nyert Milánóban az egyik leghíresebb divattervező főiskolára, és rövid idő múlva már a legnagyobbakkal dolgozott - úgy, hogy pontosan nem is tudta, mekkora divatikonok ők, hiszen a szocialista Magyarországon nem ismerhette senki a hatalmas nyugati divatmárkákat.

  • Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Cziezel Judit divattervező, stylist: "Csak elindultam, vonat, hátizsák Biztos, hogy én sem fogtam fel, hogy hol találom magam, hogy kikkel állok szemben, hiszen nem tudtam, itthonról nem tudhattam, ,hogy ki az a Giorgio Armani, mert nem mondták. Ott voltam, és Lehet, hogy ez nekem segített, mert jó, persze, nyilván látom, hogy mesterek, ott felfogtam, hogy kik ők, meg hogy lehet dolgozni velük, és az nagyon szép volt, hogy Giorgio Armanitól azt tanultam meg, de ugye ami az életben, hogy a legnagyobb erény az alázat, és ezt viszem magammal a kis batyumba. Mer tigen. És ő, aki akkor is a legnagyobb ikon, és azt mondja, hogy az alázat, mindenek fölött az alázat."

Cziezel Judit divattervező, stylist: "Főiskolára terveztem, mint vizsgamunka, és a BlueMarine, az Anna Morinari meglátta rajtam, és azt mondta: Judit, ezt most add ide, itt hagyod, adok helyette valami mást, és bekerült neki az egyik ilyen nagy kollekciójába."

Cziezel Judit divattervező, stylist: "Giorgio Armani, Dolce Gabbana, Valentino, Gucci, Grezia, Anna Morinari, BlueMarine... Kit hagytam még ki? Roberto Cavalli. Nekem a mesterem Giorgio Armani volt, több évig dolgoztam vele, Dolce Gabbanaval is, és különböző kollekciókkal dolgoztunk. nekünk szerencsére az volt a feladatunk is, hogy amellett, hogy megtervezzük a kifutóra, a kollekciókat, amik az üzletekben aztán majd értékesítettek, de onnan indultunk el, hogy ki a célközönség, mennyirét lehet majd az üzletekben eladni, akkor visszaszámolva, mennyi a royalty, mennyi a különböző marketing, ilyen-olyan jogdíjak, és akkor megtanultuk,, hogy ki kell egy százforintos gombból indulhatunk el, hogy utána eljussunk egy bizonyos termékig, ami eladható legyen."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Nézőpont Intézet: Magyar Péter legalább hat pontban nem mond igazat + videó

Vezércikk – Nézőpont Intézet: Magyar Péter legalább hat pontban nem mond igazat + videó

Májusban azt mondta Magyar Péter, hogy még ha 30 eljárás is indult ellene, mégsem veszi fel az EP-mandátumát, ami mentelmi joggal jár. Sőt: ha hatalomra kerül azt meg is szünteti. Rosszul öregedő szavak. Hiszen egyetlen eljárás van ellene, az sem politikai, hanem egyszerű köztörvényes lopás, mégsem mond le a mentelmi jogáról, amit a valahogy mégiscsak felvett EP-mandátumával szerzett. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Drogbandák rács mögött + videó

Radar - Drogbandák rács mögött + videó

A díler, a szeretője, a lovász a gyerekkori barát és az autószerelő. Ők alkották azt a bűnszövetséget, akik nagyban értékesítettek különböző drogokat. A banda tagjaitól elfogásukat követően 100 milliós vagyontárgyakat foglaltak le.
Radar – Tragikomédia a családon belüli erőszakról + videó

Radar – Tragikomédia a családon belüli erőszakról + videó

Mondj igent! címmel mutatta be az Aurora Egyesület új színházi produkcióját. A darab a gyerekkorban átélt traumák kérdéskörét tárja fel. A monodráma egy igaz történeten keresztül arra is utat mutat, hogyan lehet az említett nehézségekkel megküzdeni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!