2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:20

Radar

Radar - A padláson bujkált a nőket futtató férfi

Több tucat rendőr és kommandós, négy helyszín és a padlásról lemászó célszemély. A Radar stábja részt vett abban az akcióban, ahol egy nőket futtató család tagjaira csaptak le a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. A mezőtúri banda kiszolgáltatott lányokat vett rá arra, hogy svájci bordélyházakban dolgozzanak. A keresetüket persze elvették, és saját gazdagodásukra fordították.

  • Radar - A padláson bujkált a nőket futtató férfi

Stábunk már többször kapott lehetőséget arra, hogy elkísérjük a Nemzeti Nyomozó Iroda kommandósait egy éles bevetésre. 

A mostani, nagyszabású akcióban részt vettek a készenléti rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetést Támogató Osztálya, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO bevetési csoportja is.

Tavaly indult a nyomozás az NNI Emberkereskedelem elleni osztályán, akkor keletkezett információ arra, hogy egy mezőtúri család nőket futtat külföldön.

Az akcióra a Tisza MEKTO egységével, azaz a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató osztály kommandósaival mentünk.

További epizódok

Radar - Európa legnagyobb épített beltéri betleheme + videó

Radar - Európa legnagyobb épített beltéri betleheme + videó

A bábtáncoltatás hagyománya Vörsön régmúltra tekint vissza, az idősek szerint már több, mint száz éve is járták így a falut a pásztorok. 2023. december 08.
Radar - Hihetetlen fényjátékokat ihletett a Nobel-díj + videó

Radar - Hihetetlen fényjátékokat ihletett a Nobel-díj + videó

Stockholmban a Nobel-díj átadó ünnepséget óriás előkészület és izgalmas programok előzik meg. 2023. december 08.
Radar - Aranyat érő katalizátorok + videó

Radar - Aranyat érő katalizátorok + videó

Aranyat, ezüstöt és platinát is tartalmazó őrleménnyel kereskedett az a férfi, akit a nyomozók kapcsoltak le. 2023. december 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!