2023. 03. 24. Péntek Gábor, Karina napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Radar

Radar - „A Nyugat leváltja Ukrajna éléről Zelenszkijt”

„A Nyugat leváltja Ukrajna éléről Zelenszkijt” – állítja egy hazaárulással vádolt volt ukrán képviselő. Ilja Kiva szerint már az ukrán elnök utódját is megtalálták. Miközben az amerikai és az ukrán elnök is követeli, hogy adja vissza Oroszország Ukrajnának a Zaporizsjai Atomerőművet. 

  • Radar - „A Nyugat leváltja Ukrajna éléről Zelenszkijt”

További epizódok

Radar - Pisztrángok Lillafüreden

Radar - Pisztrángok Lillafüreden

A pisztráng az egyik legkedveltebb halfaj hazai viszonylatban, ugyanis nem található benne olyan szálka, mint például a pontyban. A magyarországi pisztrángtermelés nagy része Lillafüredről származik, most ide kísérjük el Önöket. 2023. március 23.
Radar - Különleges verseny mentősöknek és tűzoltóknak

Radar - Különleges verseny mentősöknek és tűzoltóknak

A verseny célja, hogy a versenyzők az Országos Mentőszolgálatnál rendszeresített ruházatban és mentőstáskával a legrövidebb időn belül, a kijelölt útvonalon az épület legfelső emeletére eljussanak. 2023. március 23.
Radar - Veterán ritkaságok

Radar - Veterán ritkaságok

Négy pavilonban, több mint 1000 különlegesebbnél különlegesebb gépjárművet csodálhattak meg azok, akik ellátogattak március 17 és 19-e között a Hungexpóra. 2023. március 23.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Az FBI is beszállt a nyomozásba

Radar - Az FBI is beszállt a nyomozásba

Egy Miskolcon elkövetett bűncselekmény szálai egészen az Amerikai Egyesült Államokig vezettek. A magyar hatóságok és az FBI közös munkával kerítette kézre az elkövetőket. Erről az ügyről tartottak sajtótájékoztatót a borsodi vármegyeszékhelyen.
Radar - Pedofil ragadozók

Radar - Pedofil ragadozók

Lezárta a Nemzeti Nyomozó Iroda egy magyar pedofil hálózat elleni nyomozását. A hat gyanúsított közül többen saját 12 év alatti testvérükkel vagy lányukkal létesítettek szexuális kapcsolatot. Ezekről felvételeket készítettek és egy titkosított fórumon meg is osztották magyar és külföldi felhasználókkal. Az elkövetők akár 25 évre is rács mögé kerülhetnek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!