2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Radar

Radar – A NOE az egész társadalom számára nélkülözhetetlen értékekre hívja fel a figyelmet + videó

Kisközösségek egy nagy közösségben. Ez a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, amelyben a sok gyermeket nevelő családok megtalálhatják egymással kapcsolatot és az együttműködés lehetőségét.

  • Radar – A NOE az egész társadalom számára nélkülözhetetlen értékekre hívja fel a figyelmet + videó

Nagy családban élni egy igazi kaland. Akiknek pedig van szerencséjük ezt megtapasztalni, azok azt is tudják, hogy soha nem lesznek egyedül. A Nagycsaládosok Országos Egyesületében pedig egy sokkal nagyobb családnak is tagjai lehetnek.

Kardosné Gyurkó Katalin nyolc éve vette át a NOE elnökségével járó feladatokat. A családszervezet működése ekkor új lendületet vett, lehetőségekkel és új értékekkel gazdagítva az egyesület tagjainak életét.

A Nagycsaládosok országos Egyesülete számtalan új partnerrel kötött támogatói együttműködést, így lehetőséget teremtve többek között a kulturális és szabadidős családi kikapcsolódásra. Emellett közösségépítő programjaival is igyekszik összekovácsolni a családokat.

A közösségépítés egyik eredménye az is, hogy a tagok nemcsak az egyesületre, de egymásra is számíthatnak.

Az egyesület családbarát önkormányzatokat is díjazott az évek során. Gyurkó Katalin szerint ugyanis leginkább helyben dől el, hogy egy család, hogyan érzi magát.

Gyurkó Katalin eddigi tapasztalatait és látásmódját most egy még nagyobb közösség, Érd város érdekeiért is szeretné szolgálatba állítani, hiszen az önkormányzati választáson is megméreti magát, mint polgármester jelölt.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete is túlmutat önmagán és olyan értékekre hívja fel a figyelmet, mint a gondoskodó odafigyelés és a közösségi lét biztonsága, amelyek az egész társadalom számára nélkülözhetetlenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Gyakorlati eredmények várhatóak a magyar rákgyógyításban + videó

Radar – Gyakorlati eredmények várhatóak a magyar rákgyógyításban + videó

Megnyíltak az ajtók a magyar rákgyógyításban, amikor együttműködési megállapodást kötött az Országos Onkológiai Intézet és a HUN-REN Természettudományi Kutatóközpont Nemzeti Laboratóriumainak együttműködése. A cél, hogy a magyar emberek számára új diagnosztikai és terápiás lehetőségeket teremtsenek az onkológiában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!