2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Radar

Radar - A koraszülöttek hősei

A koraszülöttek túlélése akkor vált nagy arányban realitássá Magyarországon, amikor az első speciálisan felszerelt mentőautót szolgálatba helyezték Budapesten. A Cerny Alapítvány azóta már több ezer apróságot segített át élete első és legnehezebb óráin. A koraszülöttek szállítása ugyanis óriási körültekintést és felkészült csapatot kíván. Az elhivatott csapatot most mi is elkísértük egy útjára.

  • Radar - A koraszülöttek hősei

A Cerny Alapítvány dolgozóiban, legyen az szakasszisztens, orvos vagy mentőtechnikus, elmondásuk szerint az a közös, hogy amit csinálnak, azt szeretettel teszik.

Összesen több mint negyven ember teljesít szolgálatot az Koraszülöttek mentésében, két állandó mentőautóval 24 órás ügyeletben. És nemcsak a fővárosi babákat szállítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!