2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 17:55

Radar

Radar - A Hír TV műsorvezetője is elindul a Kékszalag Nagydíjon

Csaknem 600 hajó rajtol el csütörtökön a Balatonfüredi rajttól az 55. Kékszalag Nagydíjon. Hogy hogyan készül, aki még sosem versenyzett, és hol követhetik élőben az eseményeket azok, akik még a közelben sem lesznek? A Radar műsorából minden kérdésre választ kaphatunk.

  • Radar - A Hír TV műsorvezetője is elindul a Kékszalag Nagydíjon

Légvonalban 150 kilométer a Balatonon szélben, hőségben vagy viharban, de 48 óra alatt teljesíteni kell a távot. Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenyén, a Kékszalag Nagydíjon most egy színészhajó is indul, ahol a napindító műsorvezetője, Zavaros Eszter életében először indul el a versenyen. 

Az idei Kékszalag tévés közvetítése elmarad, így az Origo.hu internetes portál nyújt segítő kezet a Magyar Vitorlás Szövetségnek. Vobeczky Zoltán, a MediaWorks sportigazgatója a reggeli Napindító című műsorunkban ismertette ennek részleteit.

A teljes riport:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Egy különleges, figyelemfelhívó játékkal és különféle adományozási lehetőségekkel költözött ki az Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Szabadság téren felállított szurkolói zónába.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!