2023. 09. 27. Szerda Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Radar

Radar - 53 ezer üveg Béres cseppet adományozott a rászorulóknak a Béres Alapítvány

Több mint 100 millió forint értékben adományoz Béres cseppet a rászorulóknak a Béres Alapítvány.

  • Radar - 53 ezer üveg Béres cseppet adományozott a rászorulóknak a Béres Alapítvány

12 országos karitatív szervezeten keresztül juttatják el az 53 ezer üveg immunerősítőt a hátrányos helyzetűeknek.

További epizódok

Radar – Színes hírek a nagyvilágból

Radar – Színes hírek a nagyvilágból

Sosem lehet elég korán kezdeni. Londonban már most elkezdték árulni a karácsonyi ajándékokat. Mindeközben egy japán szupervonaton profi pankrátorok küzdöttek egymással. Rióban pedig technológia vezérelte művészeti kiállítás nyílt. A Radarban megmutatjuk a legérdekesebb híreket a nagyvilágból. 2023. szeptember 27.
Radar – Peru kincse

Radar – Peru kincse

1983. november 5-én, a budapesti Szépművészeti Múzeumból 7 festményt loptak el olasz elkövetők, egy görög milliomos megrendelésére. A műkincsek lopása nem egyedi eset, gyakori jelenség. Végül megkerültek a ellopott festmények, ahogyan számos más lopott műkincs is előkerül. Peru a napokban 76 darab lopott régészeti leletet kapott vissza. 2023. szeptember 27.
Radar – Állandó Zsolnay kiállítás már Budapesten is

Radar – Állandó Zsolnay kiállítás már Budapesten is

Akinek van élménye a porcelánok világáról, azok számára mindenképpen megnézendő és érdekes kiállítás, Szabó András üzletember Zsolnay gyűjteménye, amelyet karöltve a Liget Budapest Projekttel állandó kiállítás keretében megoszt a nagyérdeművel. Bárki betekinthet Budapest legszebb szecessziós palotájában kiállított kollekcióba. 2023. szeptember 27.

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Brüsszel megtiltaná, hogy magunk döntsünk  a sorsunkról

Vezércikk: Brüsszel megtiltaná, hogy magunk döntsünk a sorsunkról

Az Európai Unió intézményei vagyis az Európai Bizottság és az Európai Tanács egyre inkább birodalmi törekvéseket mutat, folyamatosan csökkenteni igyekszik a tagállamok szuverenitását. A kelet-európai országok viszont már megtapasztalták, milyen az, amikor egy központi bizottság és egy tanácsi (szovjet)unió irányít minket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
Milliárdos hitelt kap Lengyelország Washingtontól

Milliárdos hitelt kap Lengyelország Washingtontól

Lengyelország kétmilliárdos hitelt kap haderőfejlesztésre Amerikából, ez lehet a hallgatás ára hogy ne kritizálják Ukrajnát. Az USA közben azt kéri váltsák le a teljes ukrán legfelsőbb bíróságot. A stúdióban Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Új előadás a Nemzeti Színházban

Radar – Új előadás a Nemzeti Színházban

A Nemzeti Színház nagy színészei – Bodrogi Gyula, Schnell Ádám, Kristán Attila és Rácz József – mellett a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóit is láthatják a nézők a teátrum új előadásában, Molnár Ferenc két egyfelvonásos darabjában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!