2024. 10. 04. Péntek Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Radar

Radar – 13 tonna illegális dohány volt a fogás + videó

Rekord mennyiségű, 13 tonna illegális dohányt találtak a Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársai. A letenyei határnál egy román kamion lett gyanús. A két sofőr zavartan viselkedett, ráadásul a kamion fülkéje túl tiszta volt, szinte steril. A románok nem akarták kinyitni a rakteret. A pénzügyőröket ez nem hatotta meg, végül megtalálták a hatalmas mennyiségű vágott dohányt.

  • Radar – 13 tonna illegális dohány volt a fogás + videó

Juhászné Prantner Etelka, sajtóreferens, Nemzeti Adó-és Vámhivatal, Bevetési Igazgatóság: "Amikor elkérték az okmányokat, illetve megkezdődött a beszélgetés, hogy merre tart, mit víz, milyen papírokkal rendelkezik, akkor azt tűnt fel nekik, hogy rendkívül tiszta a fülke. Gondolok itt arra, hogyha valaki nemzetközi fuvarozással foglalkozik,tehát kamionsofőr, akkor szinte életszerűen ott él a kamionba, tehát mindig található benne szendvics, víz, cserecipő, kabát, esernyő, bármi ilyesmi. De ennek a raktérnek a fülkéje, illetve ennek a teherautónak a fülke rendkívül tiszta volt. Amikor vizsgálták a CMR fuvarokmányt, azon az volt, hogy Lengyelországból szállít Olaszországba különböző csomagolóanyagokat. Átvizsgálták először kollégáim a fülkét, a fülkéből előkerült egy cégbélyegző, ami kiderült, hogy az a Lengyel feladó cégé. Ekkor villant fel ismét a vészcsengő a kollégáimba, és itt már tudták, hogy mindenképpen tételes vizsgálat alá vonják a teljes árut, amit szállít a kamion."

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Meg kell maradnia a mostani bérdinamikának + videó

Meg kell maradnia a mostani bérdinamikának + videó

A geszti a kormányülésen szó volt arról, hogy két-három éven belül hogyan lehet elérni az ezereurós minimálbért és a mintegy hatszáz ezer forintos átlagbér egymillió forintra emelését. Vendégünk volt Palóc André, a Századvég vezető elemzője és kapcsoltuk Hecker Flórián újságírót.
Izrael részéről ekkor lesz Libanonnal „lerendezve a számla” + videó

Izrael részéről ekkor lesz Libanonnal „lerendezve a számla” + videó

Folytatta Bejrút bombázását Izrael, tízezrével menekülnek az emberek Libanonból, hamarosan megindulhat az offenzíva. Vendégünk volt N. Rózsa Erzsébet, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa, majd kapcsoltuk Robert C. Castelt, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadóját.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Rekord évet zárhat a magyar turizmus + videó

Radar – Rekord évet zárhat a magyar turizmus + videó

A Balaton évről évre bizonyít. Folyamatos a fejlődés és ennek megfelelően a turizmus is folyamatos fellendülést mutat. De szerencsére nem csak a magyar tengernél végez remek munkát a turisztikai szektor, hazánk folyamatos fejlődést mutat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!