2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 12:00

Radar

Radar - 120 perc a Föld körül

120 perc a Föld körül - zenés utazásra invitálja nézőit a Monarchia Operett. A gálaesten a világhírű zeneszerző, Kálmán Imre dallamai csendülnek fel. A budapesti bemutatón pedig telt ház, eufórikus hangulat és óriási ováció fogadta a főszereplőket.

  • Radar - 120 perc a Föld körül

A 120 perc a Föld körül nem egy klasszikus értelemben vett operettgála, hanem sokkal inkább egy showműsor. A Városmajori Szabadtéri Színpad közönsége jól láthatóan hamar elfelejtette a hétköznapi gondokat és átadták magukat a világ körüli utazásnak.

Vagyis nem pusztán dalok következnek egymás után, hanem Csonka András személyében egy pilóta kalauzolja végig a nézőket a nagy utazáson. Ettől válik egységes egésszé a színes műsor.

Persze ahhoz, hogy egyedülálló legyen, rengeteg próbára volt szükség. Továbbá minden egyes állomáshoz a helyszínnek megfelelő látványt és pompás jelmezeket kellett tervezni.

A dalokat Kálmán Imre, a világ egyik legismertebb magyarjának elképesztő munkásságából válogatták ki. Sőt, kalandos életéről is hallhat a nagyérdemű. Az operettjeiről híres zeneszerző művei közül olyan jól ismert számok hangzanak el, mint a „Jaj cica”, a „Te rongyos élet”, vagy a „Hej, cigány".

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Magyarország kormánya számos intézkedéssel erősíti az apák szerepét a családokban, mivel aktív jelenlétük a gyermekek fejlődésére, érzelmi jólétére, valamint a családok harmonikus működésére is pozitívan hat - írta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!