2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Radar

Családbarát évtized

A legnagyobb mértékben Magyarországon emelkedett a gyermekvállalási kedv és a házasságkötések száma az Európai Unióban. A válások pedig hat évtizedes mélyponton vannak. A legtöbb statisztikai mutatóban a magyar családok gyarapodása, sokasodása és megerősödése köszön vissza. Az elmúlt 10 év család- és népesedéspolitikájának eredményeit ma már nemzetközileg is elismerik. Ez hívta életre a Családbarát évtized című kötetet, amelyet Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter és Fűrész Tünde, a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért elnöke szerkesztett, akit most köszönthettünk a stúdióban.

HírTV

További epizódok

Radar: Hó lepte be Hawaii szigetét

Hatalmas vihar csapott le Hawaiira. 2021. december 08.

Radar: Oroszlán kozmetika

A Lánchíd rekonstrukciójával párhuzamosan zajlik, a hidat őrző oroszlánok felújítása is. 2021. december 08.

Radar: Feltárult a királysír

A Tihanyi Királykriptában végzett falkutatás és régészeti feltárás célja az 1953-as kutatások hitelesítésén túl a sírok korának a lehetőségekhez mérten minél pontosabb meghatározása. 2021. december 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!