2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Publi Cafe

Publi Cafe: Brüsszel, mint erkölcscsősz?

Brüsszel az LMBTQ-propaganda miatt indított kötelezettségszegési eljárást hazánk ellen. Filipp Dávid és Apáti Bence voltak Trombitás Kristóf vendégei.

  • Publi Cafe: Brüsszel, mint erkölcscsősz?

 

„Azt gondolom, hogy ettől a kötelezettségszegési eljárástól egyáltalán nem kell megijednünk. Rengeteg ország ellen fut ilyen eljárás. Ez csak a politikai játszma része, amit folyamatosan Magyarország ellen elindítanak és most ez pont jól jött nekik, hogy a jövő évi választásba esetleg adott esetben be tudjanak avatkozni.”

- jegyezte meg Filipp Dávid, a 888.hu főszerkesztő-helyettese.

„A magyar ember én azt gondolom, hogy nagyon-nagyon idegenkedik és gyűlöli az árulókat. Azt, amikor gyakorlatilag külföldi segítséget vesznek igénybe, bármilyen üggyel kapcsolatban. (…) Ez nagyon visszás és visszataszító.”

- hangsúlyozta Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa.

Filipp Dávid, a 888.hu főszerkesztő-helyettese, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Trombitás Kristóf műsorvezető együtt elemezték Brüsszel erkölcscsősz szándékait, az LMBTQ-propagandára, a gyermekek nevelésére, az illegális bevándorlásra és az elmúlt időszak eseményeire vonatkozóan.

Karácsony Gergely főpolgármester a szervezők kérése ellenére kormányellenes tüntetést csinált a Pride-ból, mellyel kapcsolatban a műsor vendégei is kifejtették véleményüket:

 

Kapcsolódó anyagok:

Dömötör Csaba: A Momentum úgy járjon el Cseh Katalin ügyében, ahogy azt állandóan követeli

Deák Dániel: A Momentum saját magát végzi ki

Kanász-Nagy Máté: Azok a jó politikusok, akik tudnak felejteni és tudnak tanulni is

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!