2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Publi Cafe

Publi Cafe: A nagy ellenzéki összefogás arra jó, hogy minden, ami büdös, el lehessen ásni

Mi történik a zuglói csatatéren? Sok más mellett ezt a témát járta körül M. Kovács Róbert, a Mediaworks főmunkatársa és Dávid Bence, a Konverzió bloggere. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

  • Publi Cafe: A nagy ellenzéki összefogás arra jó, hogy minden, ami büdös, el lehessen ásni

Hadházy Ákos mögé áll a Kétfarkú Kutyapárt az ellenzéki előválasztáson Zuglóban. A párt társelnöke videójában ironikusan azt mondta, hogy bár a szocialista Tóth Csaba, aki jelenleg a körzet országgyűlési képviselője, nem annyira gáz, és máshol is előfordult, hogy eltűntek képviselők, a szavazóiknak ez mégsem megy le a torkán, így maradt Hadházy.

Dávid Bence, a Konverzió bloggere a felvezető videóra reagálva úgy fogalmazott,

Zuglóban áradnak az érzelmek.

M. Kovács Róbert, a Mediaworks főmunkatársa szerint az a kérdés, hogy mennyire lehet kétségbeesett az ellenzék, ha Hadházy Ákost kell támogatni. Hozzátette: ugyanakkor Hadházy megint kimutatta a foga fehérjét, hiszen ő a „nagy korrupcióellenes élharcos” csak akkor nem áll elő tényekkel, amikor kellene. Emlékezetes eset volt, amikor beharangozta, hogy a Bíró László-ügyről is micsoda dokumetumokkal fog előállni, csak nem akarta a szerencsi kampányt megzavarni.

Valamikor, amikor egymásnak esnek, akkor mégiscsak ez lesz, hogy ő hirtelen egy megbékélő figurává válik, mindezt úgy, hogy a szocialisták erős embere, Tóth Csaba is belengette, hogy Hadházy múltjából is lenne mit nyilvánosságra hozni

– tette hozzá.

Dávid Bence feltételezése szerint Tóth Csabának ez a kijelentése vezethetett Hadházy „bátor meghátrálásához”.

Ha és amennyiben ez az ellenzéki összegfogás mégis úgy alakul, hogy sikerre vezet nekik, akkor ez nem hordoz némi nemzetbiztonsági kockázatot, hogy egyetlen mondattal a teljes ars poeticáját sikerül megsemmisíteni az embernek? – tette fel a kérdést.

Teljes adás:

 

További témáink:

  • Hack Péter: Káoszt okozna az ellenzék győzelme
  • Pokol Béla: A Chávez-féle alkotmánypuccsot másolhatja le a magyar baloldal
  • A fővárosiak háborognak a közlekedési káosz miatt
  • Üldöztetésre panaszkodnak a magyarországi nőimitátorok
  • Vállaltan homoszexuális német politikus állt ki a magyar pedofiltörvény mellett

 

 

Elítélt szexuális bűnöző a magyar pedofiltörvény jelentéstevője

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!