2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

Vérfagyasztóan ijesztő dologról beszél Hadházy Ákos

A kampány során akár Hadházy Ákos múltjáról is kiderülhet valami – jelentette ki sejtelmesen Tóth Csaba MSZP-s képviselő egy háttérbeszélgetésen- írja a Magyar Nemzet.

A lap szerint bár a számos kétes üggyel összefüggésbe hozott politikus hangoztatta, hogy nem tud semmi konkrétumot, megjegyezte: ha lesz Hadházyval vitája, ott szekszárdi ügyeket is fel fog hozni.

Hadházy Ákos erre úgy reagált, hogy bár soha nem félt, de a dolgot vérfagyasztóan ijesztőnek tartja. Hadházy azt is szeretné tudni, hogy vajon Tóth Csaba kiket és mivel fenyegetett még meg a baloldaliak közül az elmúlt hetekben - írja a Magyar Nemzet.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

KAPCSOLÓDÓ:

Budapesti srácok: Elkezdődött a nagy zuglói politikai árokásás

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tombol a járvány

Itthon ma is meghaladta a 17 ezret a regisztrált covid fertőzöttek száma.

Ünnepel a Városligeti Műjégpálya

Szombaton ünnepli 152. születésnapját a Városligeti Műjégpálya. Az esemény egyfajta pótünnepség is lesz, mert a két esztendővel ezelőtti jubileumi emlékezés elmaradt a koronavírus-járvány miatt - tájékoztatta a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) az MTI-t.

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Úgy tűnik egyértelműen kijelenthető, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolton keresztül gyakorlatilag minden követ megmozgatott, hogy vevőt találjon Budapest egyik legértékesebb ingatlanára.

Orbán Viktor: Egy bizonyos határon nem lehet túlmenni

Új elemeket is be kell építeni a családtámogatási rendszerbe, de erre csak akkor lesz lehetőség, ha kapunk még négy évet - erről is beszélt a miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!