2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Publi Cafe

Publi Cafe: A magyar és a lengyel kormány megvétózta a brüsszeli 2021-2027-es uniós költségvetést

Hiába reménykedett Brüsszel a blöffben, megvétózzuk a költségvetést, a heccsajtó nem áll le a halálkampánnyal, folytatjuk Joe Biden múltjának feltérképezését és Hollandiában az LMBTQ-lobbit már az egyházi iskolákban is kötelezővé tennék. A Publi Cafe és Trombitás Kristóf műsorvezető vendégei ezúttal, Rákay Philip és Vágvölgyi Gergely voltak.

  • Publi Cafe: A magyar és a lengyel kormány megvétózta a brüsszeli 2021-2027-es uniós költségvetést

Továbbra sem tudjuk, pontosan micsodák azok a jogállamisági feltételek, de az EU azért bőszen zsarolni szándékozik velük, erről beszél Apáti Bence legújabb videójában.

„Mit jelent szerintük a jogállam? Jogállam szerintük az, ahol bármennyi migránst fel tud szívni egy ország, ahol LMBTQ és egyéb gender idiotizmussal el lehet árasztani egy országot és majd ők eldöntik, jó korbácsos emberként, a brüsszeli bürokraták, hogy egyébként Magyarország jó liberálisként teljesítette-e ezeket a teljesen elmebeteg feltételeket vagy nem. Ha teljesíti megnyitjuk a pénzcsapot, ha nem teljesíti elzárjuk a pénzcsapot. Erről van szó. Egy ilyen zsarolási helyzetben egyébként mi mást tudna tenni egy patrióta, egy hazafi miniszterelnök? Lásd a lengyel meg a magyar miniszterelnököt, természetesen csak egyetlenegy aduász van már ilyenkor. (…) Ki kell játszani azt az aduászt, ami ilyenkor a vétó. (…)”

- fogalmazott Rákay Philip, kommunikációs- és médiaszakember, producer.

„A jogállamiság még a jogban is egy borzasztó nehezen definiálható fogalom, hiszen nagyon sok minden tartozhat bele. Már az Alkotmányjog 1. vizsgán nem megy át az, aki nem tud erre egy adekvát, szép definíciót adni, viszont gyakorlatilag ahány tankönyv, annyi jogállamiság definíció. (…)”

- tette hozzá Vágvölgyi Gergely, a Vasárnap.hu főszerkesztője.

Orbán Viktor miniszterelnök vétójára adott különböző reakciók és a vétó esetleges következményei kapcsán tekintsék meg teljes műsorunk:

Kapcsolódó anyagok:

Kocsis Máté: Nem vagyunk egy kényelmes partner az Unióban, de ragaszkodunk az értékeinkhez

Orbán Viktor: A kormány az uniós szerződésekben garantált jogával élve vétózta meg az uniós költségvetési jogalkotási csomagot

Plusz-mínusz: Ha bármilyen uniós forrást felfüggesztenek, azt minden magyar meg fogja érezni

Hír TV

További epizódok

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

A Publi Cafe vendégei Ferencz Orsolya és Kohán Mátyás voltak. 2021. szeptember 09.
Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei a Publi Caféban Rákay Philip és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrissebb híreink

Életmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

A november végén megjelenő könyv teljes bevétele a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját segíti. https://gdehu.hit.gemius.pl/hitredir/id=zaqQBKr8d5j6Yqlm89ASGOV1ze.RbQL4gV5yIUAfKhj.y7/fastid=ngumqjseoqaosjbbpkdlokwalzlg/stparam=ubiidsqtio/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://mfb.hu/kik-vagyunk/szent-marton-gyermekmento-szolgalat-s2521?utm_source=hirtv_nyito&utm_medium=PR&utm_campaign=SZM_kezikonyv_2022

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!