2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Politikai hobbista

Politikai hobbista: Ilyen az élet Kárpátalján

A stúdióban Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, meghívott vendégünk volt Szamosi Tímea, majd a hobbista Egressy Miklóst, a kárpátaljai Jánosi település görögkatolikus lelkészét kérdezte Műsorvezető: Jeszenszky Zsolt.

  • Politikai hobbista: Ilyen az élet Kárpátalján

Nem Putyin fogja megváltani a kárpátaljai magyarságot - mondja Egressy Miklós. Rámutatott, a kárpátaljai magyarság az utolsó eresjéig küzd, hogy megmaradjon magyarnak, de az ukrán vezetés mindent elkövet, hogy ezt akadályozza, csupa olyan törvényt hoz, ilyen például a nyelvtörvény vagy az oktatási törvény is. Itt van szerepe az egyházi iskoláknak, mert Ukrajnában azok magániskoláknak számítanak, így az ukrán hatalom azokon a falakon megtűri a magyar nyelvű oktatást. 

Szerinte a reménység abban van, hogy Magyarország nemzeti kormánya továbbra is támogatja a kárpátaljai magyarságot. 

Teljes adás: 

További epizódok

Politikai hobbista: Dicsőség Ukrajnának

Politikai hobbista: Dicsőség Ukrajnának

A stúdióban Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, meghívott vendégünk volt Szamosi Tímea, a műsor második felében a hobbista Gáspár Győzővel beszélgetett. 2023. január 28.
Politikai hobbista - Horváth-Lugossy Gábor: Nincs a magyarságnak és őseinknek szégyenkezni valója

Politikai hobbista - Horváth-Lugossy Gábor: Nincs a magyarságnak és őseinknek szégyenkezni valója

A stúdióban, Tas Dániel, Takács Áron és Varga Ádám, meghívott vendégünk volt Szamosi Tímea, a műsor második felében a hobbista Horváth-Lugossy Gáborral, a Magyarságkutató Intézet igazgatójával beszélgetett. Műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. 2023. január 21.
Politikai hobbista: Vérlázító és bicskanyitogató

Politikai hobbista: Vérlázító és bicskanyitogató

A stúdióban Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, meghívott vendégünk volt Szamosi Tímea, a műsor második felében a hobbista Rétvári Bence, államtitkárral beszélgetett. 2023. január 14.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!