2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Súlyos hiba az ellenzék részéről, hogy a Jobbikkal szövetkezett

A Centrista Demokrata Internacionálé határozatban ítélte el a magyarországi baloldali pártok együttműködését a Jobbikkal. Aztán, bejelentették, hogy Fekete-Győr András lesz a Momentum miniszterelnök-jelöltje és folytatódik a baloldal uszítása a vakcinakérdésben. Kis Kornélia vendégei ezeket a témákat érintették a a Plusz-mínusz hétfői adásában. A vitapartnerek ezúttal Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója és Lánczi Tamás politológus voltak.

  • Plusz-mínusz: Súlyos hiba az ellenzék részéről, hogy a Jobbikkal szövetkezett

 

Nagyjából így kellene működnie az Európai Néppártnak, a Centrista Demokrata Internacionálé egy értékelő közösség, az EPP már nem az - kezdte Lánczi Tamás. (...) Az, hogy a nyugat-európai pártok , a mainstream pártok szemet hunynak az antiszemitizmus felett az azért van, mert erősödik egy nagyon erős iszlamista jelenlét Nyugat-Európában.

Az antiszemitizmus ne legyen már egy megtűrt vélemény vagy egy magatartás forma

- tette hozzá a politológus. 

Ne legyen - értett egyet Lánczi Tamással Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója.

Súlyos hiba az ellenzék részéről, hogy az antiszemita múlttal rendelkező Jobbikkal szövetkezett.

Ennek még komoly következményei lesznek - fejtette ki Fodor Gábor. 

Teljes adás: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!