2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Kiderült kik irányítják valójában a fővárost

Én ezt a kormányt nagyon utálom, de a DK-t még jobban - mondta Karácsony Gergely egy zártkörű megbeszélésen. A most kiszivárgott információk szerint az ellenzéki főpolgármester nem akarta csatatérré változtatni a budapesti önkormányzatot, ám a koalíciós felek, főleg a DK ebbe az irányba kényszerítik. A direkt36 cikke először számolt be arról kik is vezetik valójában a fővárost, kik azok a háttéremberek, akik a kissé esetlen Karácsony mögött vagy helyett igazából a döntéseket hozzák. Hogy őket milyen érdekek mozgatják arról is beszélgettünk Csuhaj Ildikóval az ATV főmunkatársával, valamint Deák Dániellel, a XXI. Század Intézet vezető elemzőjével.

  • Plusz-mínusz: Kiderült kik irányítják valójában a fővárost

Franciaországban úgy tűnik komoly változás van a francia társadalomban. A közösségi médiában már a liberális felfogású rétegek is az iszlám száműzését követelik az országból, a középiskolai tanár lefejezése miatt. Merre vihet ez a kommunikáció és hogyan hat majd Európára? Egyáltalán kinek van igaza ebben a kérdésben?

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a műsor kezdetén hangsúlyozta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz-KDNP családpolitikája mennyire fontos. Hiszen előfordulhat, hogy most minimálisan és főként néhány tíz év múlva lesz szembetűnő eredménye, de hosszútávon mindenképpen jobb lesz majd, mint a külföldiek betelepítése.

„Pont ez az írás, de már a korábbi hangfelvételek is azt mutatják, hogy nem önazonos, amikor nyilvánosan beszél. (...)”

- mondta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője Karácsony Gergely főpolgármesterről.

„Habitusában, személyiségében, karakterében szerintem önazonos. A programpontokban, amiket ő meghirdetett (…) nem engedett a DK-nak.”

- jegyezte meg Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!