2021. április 10.,
szombat, Zsolt napja

Plusz-mínusz: Kezdődhet a nyitás

2021. április 7., szerda 17:50

Immár több mint 2,5 millió embert beoltottak Magyarországon, indul a nyitás. Új múltat írna magának az ellenzék vakcinakérdésben.

Petry Zsolt magyar kapusedzőt pedig a keresztény Európáról alkotott véleménye miatt azonnali hatállyal kirúgták a Herthától.

Uniós engedéllyel mentik a franciák az Air France-ot, miközben ugyanezért az Európai Bizottság Magyarországot 9 évvel ezelőtt még szamárpadra ültette.

Plusz-mínusz című műsorunkban, Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet kutatója voltak Trombitás Kristóf műsorvezető vendégei.

„Azt valóban ki kell jelentenünk, hogy Európa egyik leggyorsabb és legjobb oltási programja, Orbán Viktor programja és a vírus ellen egyetlen fegyver van, a vakcina.”

- jegyezte meg Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa.

„Bármilyen politikai vélemény miatt, legyen az jobboldali, liberális, teljesen mindegy, ha valakit ilyen egzisztenciális hátrány ér, ha valakit a munkahelyéről kirúgnak, szerintem az elítélhető. (…) Én azt hiszem, hogy nyugaton a véleménynyilvánítás és a sajtószabadság egy nagyon rossz irányba indult el.”

- fogalmazott Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet kutatója, a Petry Zsolt magyar kapusedző interjúját követő események kapcsán.

Teljes beszélgetés:

HírTV