2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Kezdődhet a nyitás

  • Plusz-mínusz: Kezdődhet a nyitás

Immár több mint 2,5 millió embert beoltottak Magyarországon, indul a nyitás. Új múltat írna magának az ellenzék vakcinakérdésben.

Petry Zsolt magyar kapusedzőt pedig a keresztény Európáról alkotott véleménye miatt azonnali hatállyal kirúgták a Herthától.

Uniós engedéllyel mentik a franciák az Air France-ot, miközben ugyanezért az Európai Bizottság Magyarországot 9 évvel ezelőtt még szamárpadra ültette.

Plusz-mínusz című műsorunkban, Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet kutatója voltak Trombitás Kristóf műsorvezető vendégei.

„Azt valóban ki kell jelentenünk, hogy Európa egyik leggyorsabb és legjobb oltási programja, Orbán Viktor programja és a vírus ellen egyetlen fegyver van, a vakcina.”

- jegyezte meg Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa.

„Bármilyen politikai vélemény miatt, legyen az jobboldali, liberális, teljesen mindegy, ha valakit ilyen egzisztenciális hátrány ér, ha valakit a munkahelyéről kirúgnak, szerintem az elítélhető. (…) Én azt hiszem, hogy nyugaton a véleménynyilvánítás és a sajtószabadság egy nagyon rossz irányba indult el.”

- fogalmazott Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet kutatója, a Petry Zsolt magyar kapusedző interjúját követő események kapcsán.

Teljes beszélgetés:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!