2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Kettősmércét alkalmaz a Párbeszéd

Eddig csak a kritikáit fogalmazta meg a Párbeszéd, most azonban megszületett a nagy megoldási csomagja a vírus elleni hatékony védekezéshez. Márki-Zay Péter nem szeretne egy korrupt ország miniszterelnöke lenni. Mindezt azután nyilatkozta, hogy támogatásáról biztosította azt a Bíró Lászlót, akinek korrupció-ügyeiről hangos a közvélemény. Fekete-Győr András pedig nagy arányú ellenzéki győzelmet remél és azt, hogy Orbán Viktor elhagyni kényszerül az országot.

  • Plusz-mínusz: Kettősmércét alkalmaz a Párbeszéd

Leállítanák az országot a Párbeszéd baloldali politikusai. Szabó Tímea betiltaná a nyilvános rendezvényeket, de a tüntetéseket engedné.

„A tüntetés is nagy rendezvény, de ugye a véleménynyilvánítás szólásszabadság és ebbe a körbe tartozik a tüntetés is, alkotmányos alapjog. Tehát én semmi szín alatt nem keverném egy sportrendezvénnyel, egy futball mérkőzéssel. Ráadásul, amiket láttunk tüntetéseket, a színművészetisek tüntetését is, ott gyakorlatilag mindenki maszkot hordott. A legújabb szabályozása is arról szól a kormánynak, hogy akik beszélnek, azok levehetik a maszkot, a gyerekeken nem kell, hogy legyen. Tehát én ezt nem tartom ördögtől valónak”

- mondta az ATV főmunkatársa, Csuhaj Ildikó.

„Én láttam a felvételeket az SZFE tüntetésről és a másfél méter nem, inkább a 20 centi vagy annál kevesebb volt betartva bizonyos szituációkban. Arra büszkék a szervezők, hogy mennyien mentek ki, most pedig minél nagyobb számot mondanak, annál inkább problémás az, hogy ott ennyien egymás hegyén-hátán vonultak. (…) Azt gondolom, hogy ez a kettős mérce megnyilvánulása a Párbeszéd részéről. Úgy tudom egyébként, már talán vissza is vonták ezt a javaslatot”

- fogalmazott Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap vezető szerkesztője.

Teljes adás:

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Lehet-e béke Izrael és Irán között? + videó

Lehet-e béke Izrael és Irán között? + videó

A Napi aktuálisban Novák Attila történész jelentkezett be élőben Izraelből. A vele való beszélgetésből a következő témák kerültek szóba: megfenyegette Izraelt az iráni elnök, ma volt a háború 200. napja, az amerikai elnökválasztás hatásai az izraeli konfliktusra, műholdfelvételek szerint egy légvédelmi radart talált el az izraeli válaszcsapás Iránban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!