2022. 07. 03. Vasárnap Kornél, Soma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Hatalmas különbségek a közvélemény-kutatók mérései között

Szeptemberben lesz tisztújítás a szocialista pártban, ahol aztán be akarták vezetni a társelnöki rendszert. Most viszont bejelentkezett az elnöki posztra Mesterház Attila. Lehet, hogy az egészből nem lesz semmi. A legújabb botrány és a járvány is rontott a szocialisták helyzetén, több kutatóintézet csak 3%-ra méri a támogatottságukat, ami a Parlamentbe való jutáshoz sem elég. Először azonban, egy újabb elemzés szerint a 30 év alattiak között elvérezne a Fidesz. Pár év múlva bajban lehet a kormánypárt?

„Nem az van, hogy amikor választásokat rendeznek, akkor megrendezik, hogy a 30 év alattiak körében ki győzne és ki alakítson kormányt. Mindenki tudja, aki ezzel a kérdéssel foglalkozik, hogy Magyarországon egyébként a választási hajlandóság az jóval 50 év fölött van. (…) Ha valaki 25 éves és ül az egyetemi presszóban és meg akarja váltani a világot és eltelik 15 év és van 3 gyereke és berendezi az életét, könnyen elképzelhető, hogy a politikai preferenciái is változnak. Változhat a politikai erőtér, változhatnak a politikusok, változhatnak a pártok is”

- mondta a Századvég Alapítvány elnöke, G. Fodor Gábor. Hozzátette, a Medián elemzése arra jó, hogy azt az üzenetet sugallja, hogy a Fidesznek problémái vannak a fiatalok megszólításával.

Teljes adás:

HírTV

További epizódok

Plusz-mínusz: A terrorizmusnak nem lesz vége, amíg az okok léteznek, addig a terrorizmus is

Pindroch Tamás műsorvezető vendégei a Plusz-mínuszban Kis-Benedek József és Breuer Péter voltak. 2021. szeptember 10.

Plusz-mínusz: Az ellenzéki pártoknak sokkal nagyobb önmérsékletet kellene tanúsítaniuk

A Plusz-mínusz csütörtöki vendégei Kósa András és Nagy Ervin voltak. 2021. szeptember 09.

Plusz-mínusz: Létrejött egy meglehetősen amorf helyzet

A Plusz-mínusz vendégei Pulai András és Kovács András voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!