2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Hadházy viselkedéséből nem profitál az ellenzék

Botrány a Parlamentben, újabb kiszivárgott hangfelvétel a Jobbiknál és változás előtt a szocialisták. A Plusz-mínusz mai témáiról Kósa András, a Népszava és Kovács András, az Origó újságírója mondta el véleményét.

  • Plusz-mínusz: Hadházy viselkedéséből nem profitál az ellenzék

Két hónap szünet után ismét a politikusoktól volt hangos a Kossuth tér. Hadházy Ákos újabb látványos performansszal szórakoztatta a képviselőket. Egy "Stop Propaganda" feliratú táblát eresztett le az emelvényről Kövér László házelnök mögé.

Engem a szekunder szégyenérzet fogott el Hadházy Ákos újabb akcióját látva. Nem egészen értem, mit is akar ezekkel elérni. Hosszú hónapok óta csinálja ezt, és nem látom, hogy az ellenzék ebből profitált volna, akár a népszerűségét vagy a leadott szavazatokat tekintve

– reagált az Origo.hu újságírója, Kovács András.

(…) Ezek a táblás akciók szerintem is ellentmondásosak, nem tudom, hogy mennyit érnek vagy mennyit nem 

– fűzte hozzá Kósa András a Népszava újságírója.

Mennyire lehet ez a fajta ellenzéki viselkedés szimpatikus a választóknak? – kérdezte Kis Kornélia

Az ellenzék gyakorlatilag ugyanazokat a jelszavakat, ugyanazokat a bevett sémákat mondogatja a kormánnyal szembeni kritikákra, amit az elmúlt 10 évben. Változást én nem látok, és láthatóan ezek az eszközök nem is működnek. Semmilyen előremutató javaslatot nem láttam az ellenzék részéről…például, nem tetszenek nekik a kormány börtönbizniszt érintő javaslatai, akkor ők mégis hogyan oldanák meg ezt a problémát?

- reagált Kovács András. 

Újabb részletek derültek ki arról, hogy mit mondott Jakab Péter, miután január 25-én megválasztották a Jobbik elnökének. Ismét megújulna a Magyar Szocialista Párt, amely ma már az életben maradásért küzd. Hiller István interjút adott a Népszavának, és azt mondta: A legnagyobb rizikó az, ha nem vállalunk rizikót. A műsor második részében erről vitáztak a vendégek.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!