2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Éljen együtt tovább az MSZP ezzel a handicap-pel

Nem lesz Mesterházy Attilából MSZP társelnök, a párt jelenlegi vezetése ugyanis mindent megtett, hogy lehetetlenné tegyék számára az indulást. És úgy tűnik Karácsony Gergely azt sem tudja pontosan, mennyi pénze van az általa vezetett fővárosnak. Szijjártó Péter pedig a Fehér Házba hivatalos.

  • Plusz-mínusz: Éljen együtt tovább az MSZP ezzel a handicap-pel

„Csűrték-csavarták a szabályokat valószínűleg nem véletlenül. És aztán végül, hogy most Mesterházy Attila nem tudott beadni egy ilyen listát, vagy nem akart az részletkérdés szerintem. Nyilvánvalóan itt olyan szabályokat hoztak folyamatosan, (…) hogy úgy látszik, valamiért nem akarta Tóth Bertalan megmérettetni magát Mesterházy Attilával szemben. nem látjuk, hogy hogy álltak a küldöttek, kinek az oldalán mennyien, de úgy látszik, hogy egy versenyt nem akartak lefutni élesben”

- mondta Kálmán Attila, a 24.hu újságírója.

„Ahogy egy bizonyos csatornán fogalmazott Mesterházy Attila: Tóth Bertalan fog megküzdeni Tóth Bertalannal ezen a hétvégén. Így alakult ez… Demokrácia szocialista módra. (…) Ha jól értettem Mesterházy kommunikációját, akkor ő úgy gondolta, hogy lehet hogy meg tudna felelni a legújabb szabálynak, (…) de úgy volt vele, hogy akkor majd jönne egy következő. Inkább felteszi a két kezét és akkor éljen együtt tovább az MSZP handicapel”

- fogalmazott a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Kacsoh Dániel.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!