2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Az ellenzék többi pártja nem rajong Gyurcsány vezetői ambícióiért

Gyurcsány Ferenc évet értékelt és sokak szerint egyértelművé tette, hogy ő a balliberális oldal vezére. Valamint a műsorban latolgatták hol tart az antikorrupciós vizsgálóbizottság munkája? Ezekkel a témákkal foglalkozott a hétfői Plusz-mínusz.

  • Plusz-mínusz: Az ellenzék többi pártja nem rajong Gyurcsány vezetői ambícióiért

A Plusz-mínusz első témája Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde volt, amelyben lényegében egyértelművé tette, hogy ő a balliberális oldal vezetője.

Először arra reagálnék, hogy Gyurcsány Ferenc egyértelművé tette, hogy Ő az ellenzék vezetője….szerintem Ő még otthon sem tette egyértelművé, hogy Ő az ellenzék vezetője – kezdte mondandóját Nagy József, a 24.hu újságírója. 

Gyurcsány Ferenc mindig is az ellenzék vezetője szeretett volna lenni – reagált Szilvay Gergely. Mindenesetre az ellenzék többi pártja, például a Momentum, az LMP meg pláne nem rajonganak ezért a bejelentésért. Mondjuk Gyurcsány Ferencnek nem ez az első ilyen bejelentkezése az ellenzék vezetői posztjára – tette hozzá a Mandiner újságírója.

A hétfői Plusz-mínusz második témája a kispesti korrupciós ügyek, illetve az azok kivizsgálására felállított vizsgálóbizottság, amelynek Momentumos vezetése nem áll a helyzet magaslatán.

Teljes beszélgetés: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Marine Le Pen kész együttműködni Giorgia Melonival + videó

Marine Le Pen kész együttműködni Giorgia Melonival + videó

Minden korábban mértnél nagyobb arányban, már 17 százalékkal vezet a Marine Le Pen nevével fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés Emmauel Macron elnök liberális pártja előtt Franciaországban. A Híradóban Lille-ből kapcsoltuk tudósítónkat, Zöldhegyi Katalint.
Prágában üléseznek pénteken a NATO külügyminiszterei + videó

Prágában üléseznek pénteken a NATO külügyminiszterei + videó

Prágában találkoznak pénteken a NATO külügyminiszterei azért, hogy előkészítsék a júliusi washingtoni csúcsot. Feltehetően a 100 milliárd eurós ukrajnai alap kérdése, illetve Ukrajna csatlakozása is téma lesz. A Híradóban, a NATO brüsszeli központjából kapcsoltuk Bugnyár Zoltánt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!