2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Az AfD-t jelenleg nem lehet egy szélsőjobboldali formációnak nevezni

Az Európai Gyógyszerügynökség ajánlja a Johnson & Johnson vakcináját, egy másik konzervatív frakcióhoz csatlakozott a Fidesz az Európa Tanácsban, és teljesen megváltoztatná a profi futballt számos fociklub friss, forradalmi elhatározása. Ezek voltak a Plusz-mínusz témái, melyekről Csuhaj Ildikóval, az ATV főmunkatársával és Deák Dániellel, a XXI. Század Intézet vezető elemzőjével beszélgettünk.

  • Plusz-mínusz: Az AfD-t jelenleg nem lehet egy szélsőjobboldali formációnak nevezni

 

„A Fidesz csatlakozott az Európai Konzervatívok Demokratikus Szövetség nevű frakcióhoz. (…) Mit vetíthet előre ez az EP-ben?”

- kérdezte Trombitás Kristóf.

„Nem véletlenül tettem fel a kérdést Novák Katalinnak hiszen korábban, amikor már olyan hírek voltak és már gyakorlatilag itt is folyamatosan arról beszéltünk, hogy a Fidesz elhagyhatja az Európai Néppártot, akkor megindult a találgatás, hogy melyik frakcióhoz fog csatlakozni. A legvalószínűbb a konzervatívok voltak.”

- válaszolta Csuhaj Ildikó.

„Kicsit azt látjuk, hogy a jobboldalnak lassan csak széle van, de közepe nincsen, amikor az európai vitákat nézzük, hogy ha viszont egy legutolsó kommunistával összefog egy zöld párt vagy valamelyik baloldal formáció, akkor az teljesen rendben van, az semmilyen szélsőséges gondolatot nem mutat. (…) Aki megnézi az AfD-t jelenlegi formájában, megnézi, hogy milyen politikusok vannak, egyáltalán nem lehet azt kőkemény szélsőjobboldali formációnak nevezni.”

- reagált Deák Dániel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak utána – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!