2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: A vakcinabeszerzést az Uniónak kellett volna a legelején másképp intéznie

Nyomozást rendelt el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a Jobbik gazdálkodása ügyében. Aztán, a Magyar Nemzet értesülései szerint már csak Karácsony Gergelyre vár a szivárványkoalíció. És, a háziorvosokat is bevonják a kórházi munkába.

  • Plusz-mínusz: A vakcinabeszerzést az Uniónak kellett volna a legelején másképp intéznie

Gulyás Gergely a mai Kormányinfón az iskolák újranyitásával kapcsolatban elmondta, 2,5 millió ember beoltása után, így legkorábban április 12 vagy 19-én lehet a nyitás lehetséges időpontja.

„A reálisabb dátum inkább az április 19 lehet. Az eddigi oltási ütemet nem sikerült tartani. Abba belemehetünk, hogy éppen melyik vakcina hiánya vagy nem hiánya miatt, de a tény az, hogy amit korábban a kormány ígért, hogy milyen ütemben oltanak majd, ezt úgy tűnik, hogy nem biztos, hogy sikerül tartani. (…) Szerintem vannak itt bőven szervezési hiányosságok is”

- mondta Kósa András, a Népszava újságírója.

„Csak nézzük meg az Európai Unióban, ha Máltát levesszük, akkor mi első helyen állunk. Málta esetében egy pár tízezres vakcina is rögtön az égbe repíti őket. (…) Szerintem az oltás kapcsán fontos megemlíteni azt is, hogy menteni kell a beteget is, akik kórházba kerülnek és sajnos a kormány így nem tud csak arra összpontosítani, hogy folyamatosan oltson”

- fogalmazott Kovács András, az Origo újságírója.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!