2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: A migrációs áradat Európa irányába tart

A száguldó cirkusz ismét adott témát. Varga Judit és Németh Szilárd is reagáltak a versenyzők nyilatkozataira. Aztán növekvő migrációs nyomásra lehet számítani Európában: okokról, lépésekről, következményekről ejtettünk szót. Emellett Joe Biden szankciókkal kötelezné az amerikaikat az oltakozásra.

  • Plusz-mínusz: A migrációs áradat Európa irányába tart

 

M. Dobos Marianne vendégei a pénteki Plusz-mínuszban Halkó Petra a Századvég vezető elemzője és Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő voltak.

 Fel kell a migrációra készülni és, ha nem jönnek akkor szerencsénk lesz. Ha nem jutnak be az annak tudható be, hogy fel vagyunk készülve. (..) Mindig kell számítani az erőszakos cselekményekre, a katonák és rendőrök büszkék arra, hogy bennünket védenek - mondta Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő

A migrációs áradat Európa irányába tart, de egyre nehezebb lesz nekik bejutni. Egyre több nyugat-európai ország törekszik a határvédelemre. Fordulat állt be azoknál az országoknál, melyek eddig nyitottak voltak - ezt már Halkó Petra tette hozzá.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!