2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: A kormány célja, hogy ne kerüljön sor egy újabb április-májusi helyzetre

Romlik a koronavírus-helyzet Európában, újabb támogatásokat kap a zeneipar és egy végeláthatatlan történetről a Lánchíd felújításáról is szó esett a mai Plusz-mínuszban. A műsor vendégei Kósa András és Kovács András voltak.

  • Plusz-mínusz: A kormány célja, hogy ne kerüljön sor egy újabb április-májusi helyzetre

 

Újra jöhetnek a korlátozások? – tette fel indító kérdését a műsorvezető.

Kósa András reagált elsőként, szerinte, ha hűvösebbre, csapadékosabbra fordul az időjárás, akkor Európában is romlástól kell tartani. A helyzet sajnos nem jó - fogalmazott a Népszava újságírója. 

Ami reménykeltőbb, hogy egyre több szakember beszél arról, hogy magát a betegséget egyre jobban tudják kezelni – fejtette ki Kovács András. Az Origo újságírója hozzátette, az aktív esetek száma stagnál egy ideje itthon. (..) Ha betartjuk a védelmi intézkedéseket, akkor nagyobb baj nélkül átvészelhetjük a következő hónapokat. (…) A kormány célja, hogy ne kerüljön sor egy újabb április-májusi helyzetre.

A Lánchíd felújításával kapcsolatban Kovács András a következőket mondta: 

(…) Én úgy látom, hogy nincs meg az az intellektuális képesség a főváros vezetésében, hogy ezt a tendert valahogy lebonyolítsák. Vagy teljesen más célok vezetik őket: az, hogy megpróbálták ezt a jogi trükközést, jól mutatta, hogy itt valamilyen befektetői körnek is megpróbáltak kedvezni.

Én eleve nagyon abszurdnak és szomorúnak tartom, hogy referenciaablakokról meg ilyesmikről kell itt nekünk vitatkozni, meg a Kormányinfón ilyenekről kell beszélni. (…) A magyar politikai közbeszéd ilyen piti és kicsinyes dolgokról szól - tette hozzá Kósa András. 

Teljes beszélgetés: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!