2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni 10:55

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: A EP-képviselők jelentős része nem olvasta a magyar jogszabályt

Megint Magyarország volt terítéken az Európai Parlamentben, Orbán Viktor elment újságokat vásárolni, hogy kiderítse, van-e sajtószabadság hazánkban és beszéltünk arról is, hogy jönnek az újabb dugók Budapesten, hétfőtől a Blaha Lujza tér környékét kerülje, aki csak tudja. Ezekről a témákról beszélgettünk a Plusz-mínuszban mai vendégeinkkel Kósa Andrással, a Népszava és Kovács Andrással, az Origo újságírójával.

  • Plusz-mínusz: A EP-képviselők jelentős része nem olvasta a magyar jogszabályt

„Mintha egy kicsit el lennének mosódva a határok Brüsszelben, nem?”

-        vezette fel a témát Kis Kornélia műsorvezető.

„Egy nagyon fontos dolog kiderült. A képviselők jelentős része nem olvasta a magyar jogszabályt, olyan dolgokat tulajdonítottak a magyar szabályozásnak, ami nincsen benne”

-        jegyezte meg Kovács András.

„Szerintem azt a kérdést, hogy ez-e a legfontosabb téma pillanatnyilag, a magyar kormánnyal kapcsolatban is feltehetnénk”

-        tette hozzá Kósa András.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!