2021. 10. 23. Szombat Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Hírek 10:00

Panaszkönyv

Panaszkönyv: A csokijégkém-teszt

JÉGKRÉMEK - Csokijégkém-teszt. Elbukó világmárkák, ízetlen termékek és csalódott tesztelők.

Ha nyár, akkor jégkrém, és ha jégkrém, akkor legtöbbször csoki. A hőségben remek dolog elfogyasztani egy adagot ebből a hűsítő finomságból. De vajon melyik bolti dobozos termék a legfinomabb? Melyik éri meg az árát, és melyiket hagyjuk inkább a polcokon? Következzen a nagy csoki-jégkrém teszt, ezúttal is pártatlan és szigorú szakértőkkel. 

SZERVIZ - Üzleti furfang, időhúzás, vagy sokmilliós lopás? Miért tűnt el egyik pillanatról a másikra az egyik neves budapesti telefonforgalmazó, és szakszerviz?

Amikor elromlik egy nemrégiben vásárolt telefonkészülék, az már önmagában elég nagy bosszúságot jelent. De ha a javítási idő alatt megszűnik, vagy elérhetetlenné válik a szerviz, ahova beadtuk a kütyüt, az maga a rémálom. Nézőink a KINGTEL cég eltűnése kapcsán kerestek meg bennünket. Mutatjuk mit derítettünk ki. 

HIBA - Milliós villanyszámla, kikapcsolt áram, hibázó szolgáltató, és tönkrement vállalkozás. Panaszkönyvben a helyben járó kártérítés és az elmaradt haszon.

Ritka eset, de van amikor a szolgáltató hibázik. Mit tehet egy vállalkozó, ha egyszer csak egymilliós számlát kap? Ha fizet csődbe megy, ha nem fizet, kikapcsolják az áramot a cégnél. Most egy ilyen eset következik, sok tanulsággal, és kevés kompromisszummal.

Teljes adás:

HírTV

További epizódok

Panaszkönyv: Teszteltük a fröccsöket

A Panaszkönyv szigorú szakértői megkóstolták a boltokban kapható Irsai Olivér borokat és tesztelték a fröccsöket. 2021. július 10.

Panaszkönyv: Hibabejelentés miatt került bajba!

120 ezer forintot követel a szolgáltató attól a leányvári férfitól, aki jelezte, hogy áll a villanyórája. Többek között erről is szó volt a Panaszkönyvben. 2021. július 03.

Panaszkönyv: Mindent a naptejekről

Mit tanácsolnak a bőrgyógyászok, és mit talál a krémekben a vegyianyag szakértő? 2021. június 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!