2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Paletta

Zävodi hangol Nicki Minaj előtt

  • Zävodi hangol Nicki Minaj előtt

Sztárok, szórakozás, gasztronómia – kezdődik a Miskolci Kocsonya Farsang. A gasztroversenyen keresik a legízletesebb farsangi ételt és a legjobb meleg italt. A miskolci farsangon kézműves kiállítással és mozgásművészeti bemutatókkal is várják a közönséget. László Attila énekes volt a vendégünk.

A legújabb pedagógia módszereket vonultatja fel az idei Pedagógus Expó. Balatoni Kata saját missziója, hogy ösztönözze a pedagógusokat. A néptáncpedagógus, neveléstudományi kutató volt a vendégünk.

Zävodi, vagyis Závodi Marcel hangol Budapesten Nicki Minaj előtt. Zävodi és az amerikai rapper, Mardoll egy közös dalt is előad a koncerten. Első önálló albuma januárban jelent meg, amely köré egy teljes történetet írt. Závodi Marcel rapper, szövegíró, producer a volt vendégünk.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!