2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Paletta

Több mint 24 órás versmondás a költészet napja alkalmából

Lutter Imre, Radnóti-díjas előadóművész, Radányi Norbert, a bartendaz hazai alapítója és Dörner György, az Újszínház igazgatója mesélnek aktuális terveikről a Paletta című műsorban.

  • Több mint 24 órás versmondás a költészet napja alkalmából

Lutter Imre, Radnóti-díjas előadóművész 24 órán keresztül szeretne folyamatosan verseket mondani, ezzel az egyéni versmondás világrekordját készül felállítani a művész. Műsorunkban erről beszéltünk vele.

Továbbá Radányi Norbert a bartendaz és a street workout közti különbségekről beszél, mely előbbi az akrobatikán keresztül népszerűsíti a testmozgást.

Dörner György, az Újszínház igazgatója pedig a 6. alkalommal megrendezésre kerülő Keresztény Színházi Fesztiválról mesélt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!