2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Napi aktuális 00:10

Paletta

Paletta: Világelsőként öntanuló fűtési szabályozót fejlesztettek

Világelsőként fejlesztett mesterséges intelligencián alapuló, öntanuló fűtési szabályozót egy magyar startup. A világújdonságnak számító modell segít kiegyenlíteni a lakásban a hőmérsékletet, amivel a komfort növelhető és a rezsiszámla csökkenthető. A saját fejlesztésű rendszer képes figyelembe venni olyan információkat, mint például, hogy otthon vannak-e, nyitva van-e az ablak, le van-e húzva a redőny, vagy éppen mik a külső hőmérsékleti adatok. A Palettában a fejlesztő csapat alapítótagja beszélt a részletekről.

  • Paletta: Világelsőként öntanuló fűtési szabályozót fejlesztettek

Aztán átadták a Borászok Borásza díjat. Az elismerés alapítója Rókusfalvy Pál műsorvezető, borász volt a stúdióban, akitől többet is megtudunk a díjról, és a díjazottról (aki egyébként Figula Mihály).

És Kányádi-estre készül az 50 éves Kaláka együttes! Gryllus Dániel izgalmas történeteket mesélt a stúdióban a költővel való kapcsolatukról és arról, hogy hogyan állt össze a program.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Tizenegy EP-listát állító párt listavezetője vívott szópárbajt. Boros Bánk Levente, Szabó László és Fricz Tamás elemezték a vitán elhangzottakat. Valóban EP-vitát láttunk? Hiszen semmi más nem hangzott el, mint amit az elmúlt 14 évben hallottunk? Vajon, melyik ellenzéki politikus tudta bizonyítani, hogy jobban Orbán-ellenes, mint a másik?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!