2020. július 12.,
vasárnap, Izabella, Dalma napja

Paletta: Új tehetségek után kutat nyári tánctáboraiban az Attraction Látványszínház

Hír TV

2020. június 23., kedd 16:30

A Hír TV Paletta című magazinműsorában szó esett arról, hogy mintegy 500 ezer embert kíván átmozgatni a Mozgástér Mozgalom, az Attraction Látványszínház vezetője a nyári gyermek tánctáborokról beszélt, mindezeken túl pedig Éliás Gyula Jr. legújabb dalát is meghallgathatták a nézők.

Elindult a Mozgástér Mozgalom

Dechert Áron, a Mozgástér Mozgalom alapítója elmondta, hogy Magyarországon az emberek mintegy 50 százaléka nem végez rendszeres mozgást. A mozgalom a jövőben ezen kíván változtatni, első lépésként azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy 500 ezer embert mozgatnak meg, és igyekeznek rávenni arra, hogy a napjaik része legyen a testmozgás.

Gyerekeknek indít nyári tánctábort az Attraction Látványszínház

Turda Adrienn műsorvezető elmondta, hogy az Attraction Látványszínháznak jelenleg több programja is van, többek között a nyár folyamán tánctáborokat indítanak gyerekeknek és Amerikában is fellépnek majd. Szűcs Zoltán Szücsi, a társulat vezetője a fellépéseik kapcsán arról beszélt, hogy náluk minden egyes mozdulatnak, kéztartásnak is jelentősége van, a táncosaiknak pedig öt vagy hat dologra is kell egszerre figyelniük. Elhangzott az is, hogy a társulat nem kisebb rendezvényekre dolgozik, mind a dán királynő születésnapja vagy a kínai újév. A látványszínház pedig szeretné ezt megismertetni a legifjabb korosztállyal, ezért is szerveznek egy tehetségkutató tábort.

Megjelent Éliás Gyula Jr. vadonatúj dala, a COVIDance

Éliás Gyula Jr. új dala kapcsán megjegyezte, hogy szerinte a művészekre inspirálóan hat az, hogyha kicsit meg vannak szorongatva, és ha mellé sok ideje van, abból jó dolgok születhetnek. A zenész hozzátette, hogy a művész ember sajátossága, hogy folyton alkot. A COVIDANCE-ről kiderült, hogy bő egy hónapja készült, és az érdekességét többek között az adja, hogy a klipben több ismert előadó is feltűnik a lelkes civilek mellett szigorúan szájmaszkban. A videóklipet az énekes párja, Létay Dóra rendezte. 

Teljes adás:

 

Hír TV