2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 15:00

Paletta

Paletta: Új szerepben a műsorvezető

A Paletta pénteki adásában beszélgettünk a Csomópontok című építészeti kiállításról, szó volt az Ügetőszilveszterről, majd Kozma Imre atya fogalmazta meg nekünk a karácsony üzenetét.

  • Paletta: Új szerepben a műsorvezető

 

Csomópontok – Turi Attila építőművész és alkotótársainak kiállítása a Pesti Vigadóban

Az organikus építészet lényege, hogy az épület „természetesen” nőjön ki abból a helyből, ahová tervezték, alkosson azzal harmonikus, „szerves” egységet mind a felhasznált anyagok, mind az épület mérete, alakja és gondolatisága szempontjából. Turi Attila építész és alkotótársai Makovecz Imre nevével fémjelzett organikus iskola alkotói. A Csomópontok című fotókiállítás képet ad a családi házaktól az iskolákon át, a vörösiszap-katasztrófa utáni újjáépítési munkákról. A tárlat 2020. február 2-án Turi Attila könyvének bemutatójával zárul.

Az Ügetőszilveszter média futamára készül Eper Márton

20 éves Budapest legnagyobb szabadtéri sporteseménye az Ügetőszilveszter, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja. Mára hagyománnyá vált, hogy a baráti társaságok az éjszakai mulatság előtt próbára teszik a szerencséjüket az ügető- és agárversenyeken, vagy szurkolnak a kedvenceiknek. Így tesz idén Eper Márton, a Hír Televízió műsorvezetője is, aki már készül a média futamra. Eper Márton édesapja profi díjugrató volt, így közel állnak munkatársunkhoz a lovas- és lósportok.

Fontos a keresztény Európa értékrendje

A 2019-es karácsony legfontosabb üzenetét Kozma Imre atya fogalmazta meg a Hír Televízió műsorában. A Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetője azt hangsúlyozta, a karácsony a családok ünnepe: „Egyre inkább látjuk itt Európában, hogy egészséges családok alkotják azt az alapot, amelyre egy nemzet felépülhet. A csend kivon bennünket abból a világból, amibe sodor. Jó lenne, ha azok az értékek is beleszólnának az életünkbe, amelyek a karácsony értékei.”

Teljes adás: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Amikor a szakmaiságot felváltja az ideológia és a politikai korrektség

Amikor a szakmaiságot felváltja az ideológia és a politikai korrektség

Habár a Világ Kultúráinak Háza irodalmi díjának zsűrije mesterműnek, sőt a legjobbnak minősítette Nádas Péter író Rémtörténetek című kötetét, úgy tűnik a magyar író azért részesülhetett rangos elismerésben, mert fehér - derül ki a prae.hu. elemző cikkéből, melyet az Index szemlézett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!