2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Paletta

Paletta: Tíz éves a „családi kasszasikerek” című pénzügyi program

Átadták a Provident „Családi Kasszasikerek” pénzügyi ismeretterjesztő program tízedik jubileuma alkalmából meghirdetett „Nyerő Tízes” online vetélkedőjáték győzteseinek díjait. A programról Merényi Zsuzsanna a Pénziránytű Alapítvány oktatási igazgatója és Hajna Csongor a Provident Pénzügyi ZRT. szakértője meséltek.

  • Paletta: Tíz éves a „családi kasszasikerek” című pénzügyi program

Online pénzügyi vetélkedőt indít a Provident. A pénzügyi edukáció nem csak online felületen, de az oktatásban is megjelenik már. Merényi Zsuzsanna kifejtette, hogy már az általános iskolások is kapnak könyveket a témával kapcsolatban. A hitel egy elég erős elköteleződést jelent, azonban vendégeink a tudatosságot szeretnék erősíteni a gyerekekben.

Az Év Agrárembere díj szervezői egy másik díjat is kiírtak az idén: Magyarország legszebb birtoka néven. Hogy hogyan zajlik a verseny, milyen szempontok alapján lehet valakinek a birtoka a legszebb, arról Mátrai Zoltán főszervezőt kérdeztük, és a díj fővédnökét, aki Jakab István, az Országgyűlés alelnöke.

Továbbá könnyű- és komolyzenével, színházi, képzőművészeti eseményekkel, családi és gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket a Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztiválra. A kerület polgármestere, Karsay Ferenc és az egyik fellépő, Szalóki Ági meséltek a programról.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!