2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Paletta

Paletta: Természetismereti tárlat a Lipták galériában

Interaktív tárlat a közel száz éves Lipták Villában! Segítség a kismamáknak szülés után visszatérni a sportoláshoz. Az óramutató járását is megtanítja Bíró Eszter legújabb gyermeklemeze.

  • Paletta: Természetismereti tárlat a Lipták galériában

A Lipták Villát 1924-25-ben dr. Lipták Pál építési vállalkozó tervezte és építtette, akinek a nevéhez olyan építészeti remekművek fűződnek, mint például a Párizsi Udvar, a Hazai Takarékpénztár, vagy a Hitelbank épülete. Ma gyermekeknek és felnőtteknek szóló tanfolyamoknak, szabadidős foglalkozásoknak, kiállításoknak és rendezvényeknek ad otthont. Most például Erdőzúgás címmel nyílt természetismereti kiállítás, amelyről Ifj. Harrach Péter beszélt a stúdióban, aki egy interaktív játékot is behozott hozzánk.

Sportrovatunkban szó volt a szülés utáni sportolás lehetőségeiről, hogy mire kell odafigyelni és hogyan érdemes visszatérni.

Bíró Eszter pedig legújabb gyermeklemezéről mesélt, elárulta, hogy miért kapta az Időradír címet és hogy a tematikus zenés album hogyan tanítja játékosan a gyerekeket – például az óramutató járására.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!