2019. augusztus 25.,
vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Paletta: Természetismereti tárlat a Lipták galériában

Hír TV

2019. április 26., péntek 19:00

Interaktív tárlat a közel száz éves Lipták Villában! Segítség a kismamáknak szülés után visszatérni a sportoláshoz. Az óramutató járását is megtanítja Bíró Eszter legújabb gyermeklemeze.

A Lipták Villát 1924-25-ben dr. Lipták Pál építési vállalkozó tervezte és építtette, akinek a nevéhez olyan építészeti remekművek fűződnek, mint például a Párizsi Udvar, a Hazai Takarékpénztár, vagy a Hitelbank épülete. Ma gyermekeknek és felnőtteknek szóló tanfolyamoknak, szabadidős foglalkozásoknak, kiállításoknak és rendezvényeknek ad otthont. Most például Erdőzúgás címmel nyílt természetismereti kiállítás, amelyről Ifj. Harrach Péter beszélt a stúdióban, aki egy interaktív játékot is behozott hozzánk.

Sportrovatunkban szó volt a szülés utáni sportolás lehetőségeiről, hogy mire kell odafigyelni és hogyan érdemes visszatérni.

Bíró Eszter pedig legújabb gyermeklemezéről mesélt, elárulta, hogy miért kapta az Időradír címet és hogy a tematikus zenés album hogyan tanítja játékosan a gyerekeket – például az óramutató járására.

Hír TV